maandag, 16. mei 2016 - 13:05 Update: 16-05-2016 17:11

Personenauto rammende bus rijdt over benen automobilist

Personenauto rammende bus rijdt over benen automobilist
Foto: Screenshot YouTube/LiveLeak
Qingzhou

Het precieze verhaal bij de volgende beelden is niet helemaal bekend maar dat de buschauffeur van de bus boos is lijkt wel duidelijk. De beelden werden vrijdag 13 mei gemaakt in het Chinese stadje Qingzhou, in de Oost-Chinese provincie Shandong.

Rammen

Te zien is dat de buschauffeur met zijn bus meerdere keren op de witte voor hem rijdende auto inbeukt. De kracht van de botsingen wordt ook elke keer hoger aangezien de aanloop die de bus neemt ook steeds langer wordt en daarmee zijn snelheid dus ook hoger. 

Tijdens het verloop van de video is te zien dat de bus op een gegeven moment de witte auto met kracht en flinke snelheid constant voor zich uit blijft duwen totdat de witte auto tegen een hek aan de zijkant van de weg wordt geduwd en vervolgens tegen een boom tot stilstand komt. 

Over benen gereden

Wat er vervolgens gebeurt is niet op video vastgelegd maar de bestuurder van de witte auto is inmiddels uitgestapt en de buschauffeur heeft zijn bus gedraaid en zou met de bus over de benen van de automobilist zijn gereden. In het filmpje is de chauffeur van de witte auto vervolgens te zien die kermend op de grond ligt terwijl op de achtergrond de razernij van de buschauffeur is te horen.

De politie heeft de buschauffeur aangehouden en de automobilist is gewond overgebracht naar het ziekenhuis. De politie stelt een onderzoek in naar de precieze toedracht van het bizarre incident.

Categorie: