zondag, 22. mei 2016 - 13:46 Update: 23-05-2016 14:24

Lobbyist VS: 'Obama gaat nog dit jaar bekendmaken dat buitenaardsen de aarde bezochten'

Foto van president Obama | White House
Foto: White House
Londen

Een lobbyist in de Verenigde Staten die zich er hard voor maakt dat de informatie omtrent buitenaards leven bekendgemaakt wordt, zegt dat president Obama dit jaar nog bekend zal maken dat de aarde bezocht is door buitenaardsen. Dit zegt de 69-jarige Stephen Bassett, directeur van de Paradigm Research Group in een exclusief interview met de Daily Express in Londen.

Bassett lobbyt er al 20 jaar voor dat de dossiers over aliens worden geopend. Hij verwacht dat 2016 het jaar wordt  waarin zijn werk vruchten gaat afwerpen. Bassett in het interview: 'Dit jaar zal op de voorpagina van alle kranten ter wereld staan dat we niet alleen zijn. Het belangrijkste nieuwsbericht dat ooit naar buiten is gekomen.' Presidentskandidaat Hillary Clinton zei eerder dit jaaral dat als zij in het Witte House komt, zij het UFO-mysterie tot op de bodem zal uitzoeken. Ook haar campagnemanager John Podesta heeft openlijk gezegd dat de topgeheime UFO-stukken moeten worden vrijgegeven. Bassett is ervan overtuigd dat zowel Podesta als Clinton weten of hele sterke vermoedens hebben dat aliens bestaan. Maar hij denkt niet dat Hillary Clinton de president zal zijn die de aankondiging gaat doen. Stephen Bassett verwacht ook niet dat zij de nieuwe president zal worden, aldus de krant.

Bassett is ervan overtuigd dat de wereldleiders ermee in hebben gestemd om ten aanzien van het Roswellincident in New Mexico een 'waarheidsembargo' in  te voeren. ( In Roswell zouden in juli 1947 de overblijfselen van een neergestorte ufo zijn gevonden. Dit nieuws werd door militairen naar buiten gebracht, maar later weer ingetrokken.) Maar nu Clinton in de mainstream  media openlijk spreekt over aliens, wordt volgens Bassett het waarheidsembargo doorbroken in de Amerikaanse kranten. De lobbyist is van mening dat het Witte Huis de informatie niet veel langer meer geheim kan houden. Bassett is ervan overtuigd dat aliens bestaan en ontmoetingen hebben gehad met wereldleiders op aarde. Hij zegt dat dit het best bewaarde geheim ter wereld is.

Bassett meent dat het waarheidsembargo ook van kracht is in landen als Rusland en China. Hij vindt het vreemd dat president Poetin nooit heeft geprobeerd de waarheid naar buiten te brengen. 'Ik probeer Obama hiertoe te dwingen,” besloot Bassett. “En ik denk dat dat gaat lukken.'