woensdag, 16. november 2016 - 21:17

Man mishandeld en bestolen van verjaardagcadeaus

Man mishandeld en bestolen van verjaardagcadeaus
Foto: SX
Brussel

De afsluiting van een verjaardagsfeestje in het centrum van Brussel had de 24-jarige Belgische Bryan zich iets anders voorgesteld.

Volgens Het Laatste Nieuws liep de tiener uit Oudergem zondagmorgen rond 06.30 uur richting het centraal station. Na zijn verjaardagsfeestje te hebben gevierd, keerde hij weer huiswaarts met zijn cadeautjes.

‘De aanvallers doken plots op. Ze kwamen van achter me en deelden meteen enkele klappen uit. Ze sloegen me in mijn gezicht en gooiden me tegen de grond’, aldus Bryan. ‘Ze bleven maar slaan en schoppen terwijl iemand anders me intussen fouilleerde", getuigt de jongeman uit Oudergem. "Het ging allemaal zo snel dat ik amper besefte wat er met me gebeurde. Na vijf minuten zijn ze snel weggelopen. Ik heb zelfs niet kunnen zien in welke richting en bleef in shock achter.’

De vier daders gingen er met de portefeuille, sjaal, gsm en cadeaus van Bryan vandoor. ‘Ik had amper vijf euro op zak. De cadeaus - een elektrische mixer en een trui - waren ook niet van hoge waarde.’

De politie gaat er vanuit dat het om een professionele bende gaat. Ze hebben Bryan aangevallen in een gebied waar geen camera’s hangen. Hierdoor wordt het vinden van de daders moeilijker volgens de politie. 

Categorie: