donderdag, 8. juni 2017 - 12:43 Update: 08-06-2017 18:04

Hostess Ryanair op Brussels Airport in tranen om lastige passagier

Vlaamse hostess van Ryanair op Brussels Airport
Foto: Printscreen Youtube
Brussel

Een ontevreden passagier heeft het een Vlaamse hostess van Ryanair op Brussels Airport knap lastig gemaakt. De gemoederen liepen zo hoog op dat Vlaamse hostess in tranen uitbarstte.

De passagier mocht niet aan boord omdat hij had verzuimd zijn vliegticket uit te printen. De passagier probeerde op een intimiderende toon de hostess ervan te overtuigen dat hij als klant verkeerd werd behandeld.

Het staat duidelijk in de Ryanair-voorwaarden dat passagiers op voorhand hun boarding pass moeten afdrukken. De hostess vraagt de man 50 euro te betalen, maar dat weigert hij. Wat volgt, is een minutenlange tirade.

De hostess dreigt de security te bellen, maar dat werkt als een rode lap op een stier bij de passagier. Uiteindelijk grijpen enkele passagiers in wanneer de hostess in tranen uitbarst. Ook enkele van hen krijgen van de ontevreden passagier de wind van voren. Zo wordt één voor van alles en nog wat uitgemaakt. Reiziger Philip, die zich in de discussie mengt, weet de gemoederen die hoog waren opgelopen op een professionele wijze in de kiem te smoren.  

De boze passagier filmde zelf alles en zette het opmerkelijk genoeg online. Hij beweert dat het filmpje het bewijs is dat racisme nog bestaat.  ''Is it because I am "black"