vrijdag, 22. januari 2016 - 17:45 Update: 22-01-2016 17:49

Bol.com lanceert app met vingerafdruk optie

Bol.com lanceert app met vingerafdruk optie
Foto: Archief EHF
Utrecht

Vrijdag is de officiële bol.com app voor Android gelanceerd. Met deze toevoeging is het voor klanten mogelijk om met hun Android smartphone nog makkelijker te winkelen en bestellingen te plaatsen door middel van hun vingerafdruk. Dit meldt bol.com vrijdagmiddag.

Fingerprintscanner

De nieuwste update biedt namelijk ondersteuning voor de fingerprint scanner. Hiermee is bol.com de eerste winkel in Nederland en België die online bestellen met je vingerafdruk ondersteunt voor zowel Android als iOS.

Na het aanzetten van de fingerprint scanner in de app hoeven klanten niet meer met een wachtwoord in te loggen. Overigens is het voor gebruikers niet verplicht om te bestellen met een vingerafdruk, ook de reguliere inlogmethode blijft beschikbaar.

De app is daarnaast volledig geïntegreerd met het bol.com account en daarmee hebben klanten gemakkelijk toegang tot hun bestellingen, facturen en ebooks.

Momenteel bezoekt 24% van de klanten bij bol.com de winkel via hun smartphone. Deze app was al langer beschikbaar voor iOS. 

Categorie:
Provincie:
Tag(s):