maandag, 30. november 2015 - 16:52 Update: 30-11-2015 19:02

'Peter Jan Rens en Virginia van Eck uit elkaar'

'Peter Jan Rens en Virginia van Eck definitief uit elkaar'
Foto: Archief bon
Amsterdam

Er lijkt nu dan 'echt' een definitief eind te zijn gekomen aan de spraakmakende relatie tussen de 65-jarige Peter Jan Rens en zijn 22-jarige vriendin Virginia van Eck waar hij mee verloofd was. Volgens Shownieuws heeft Van Eck de breuk maandag zelf tegenover het tv-programma bekendgemaakt.

Belangrijkste reden voor de breuk is volgens Van Eck de aandacht in de media voor het stel. Van Eck kon de druk niet meer aan en vond het 'genoeg geweest om alle problemen aan te horen'. Verder geeft ze aan dat de relatie die zij had met Peter Jan Rens 'goede tijden en slechte tijden', heeft gehad. Toch is er een mogelijkheid dat het misschien ooit goed komt. 'We blijven vrienden', zegt Van Eck die samen met Rens een dochtertje heeft.

Trouwplannen

Het stel had begin dit jaar nog trouwplannen maar die gingen toch niet door. In eerste instantie was de bruiloft in 2014 al gepland, maar daar kwam van alles tussen. Zo kreeg Virginia een miskraam en werd later geplaagd door galstenen en had Peter Jan een bult in zijn nek. Verder zouden de twee een nachtelijke ruzie op de camping waar ze verbleven hebben gehad waar zelfs de politie aan te pas moest komen. En begin november moest er ook nog verhuisd worden.