dinsdag, 1. december 2015 - 12:20 Update: 01-12-2015 16:44

Mojo waarschuwt Madonnafans voor lange avond'

Mojo waarschuwt: Madonna laat nog wel eens op zich wachten
Foto: Screenshot Youtube
Amsterdam

Madonnafans die dit weekend de concerten van de Queen of Pop in de Amsterdamse Ziggo Dome bezoeken, moeten zich voorbereiden op een lange avond.

Concertorganisator Mojo waarschuwt fans dat 'Madonna nog wel eens op zich laat wachten'. 'Madonna heeft echter af en toe de gewoonte om niet op tijd te beginnen. Het kan zijn dat ze in Nederland ook later het podium op gaat en het concert niet voor 23.00 uur eindigt', zo schrijft Mojo dinsdag op haar site. Dat bleek ook onlangs het geval in België waar Madonna optrad in Antwerpen. Ook hier begon de Queen later en liep de geweldige show dus flink uit.  

'Kom met de auto'

Fans wordt opgeroepen om vooral met de auto te komen, omdat niet kan worden gegarandeerd dat er nog openbaar vervoer rijdt wanneer het concert is afgelopen. Voor alle automobilisten die zaterdag naar de Ziggo Dome toe komen, is het ook nog even oppassen dat ze niet in de stoet van Madonna zelf terecht komen. De zangeres komt met 32 trucks en 13 tourbussen naar Amsterdam. Daarnaast speelt Ajax zaterdagavond ook nog eens thuis in de Arena.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):