maandag, 18. januari 2016 - 18:12 Update: 18-01-2016 22:49

Toetsenist verlaat DI-RECT en gaat nummers schrijven

Toetsenist verlaat na 7 jaar DI-RECT en gaat solo
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Den Haag

Vince, de toetsenist van DI-RECT gaat na 7 hele mooie jaren volgende maand de band verlaten. Dit heeft de band maandagmiddag bekendgemaakt.

Vince: 'Ik ben ontzettend dankbaar voor alle avonturen die ik met de band mocht beleven en blij dat ik onderdeel was van de vele optredens, unieke tours en prachtige reizen'. 

Liedjes schrijven

'Echter ligt mijn hart het meest bij liedjes schrijven en wil ik mij daar in de toekomst volledig op focussen. Ik voel dat ik deze stap nu moet nemen. Ik verlaat de band maar hou er vier ontzettend goede vrienden en ontelbare mooie herinneringen aan over', aldus Vince.

'Wij hebben 7 jaar met veel plezier met Vince opgetrokken, waanzinnige momenten beleefd, te gek muziek gemaakt en vooral heel veel gelachen. Nu is het zowel voor Vince als voor ons tijd voor nieuwe avonturen! Salut to that!', meldt de band.

Amstel Live

Vanaf aanstaande donderdag staat DI-RECT op De Vrienden van Amstel LIVE. 'Hier zullen we voor de laatste maal met Vince het podium delen, maar vooral de afgelopen 7 jaar vieren!', aldus DI-RECT.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):