maandag, 8. februari 2016 - 17:02 Update: 08-02-2016 19:48

Caroline Tensen presenteert in april grote live-show KWF

Caroline Tensen presenteert grote live-show KWF in april
Foto: KWF
Hilversum

Op woensdagavond 20 april presenteert Caroline Tensen de hartverwarmende live tv-show omtrent de ‘KWF Marathonweken’, waarin een aantal bijzondere marathons hun ontknoping beleven en de resultaten van de acties bekend worden gemaakt. Dit meldt KWF Kankerbestrijding maandag.

Bekende en onbekende actievoerders vertellen over hun persoonlijke motivatie achter hun acties en wetenschappers komen aan het woord over het belang onderzoek en de urgentie van investeringen. 

'Samen komen we steeds dichterbij. Dichterbij nog meer kennis, nieuwe successen, betere behandelingen. Dichterbij die ene dag, de dag dat we kanker verslaan. Dus bedenk een actie, trommel al je vrienden op, zamel geld in en ga van start!', aldus de bijzonder gemotiveerde Caroline Tensen. 

Daarom roept KWF Kankerbestrijding heel Nederland op om tijdens de ‘KWF Marathonweken’ een persoonlijke marathonactie te starten, geld in te zamelen voor kankeronderzoek en samen te strijden voor het einde van kanker. Iedereen kan meedoen. 

Van dansmarathons tot triatlons en van bak(fiets)marathons tot breimarathons; iedereen is vrij om er zijn eigen invulling aan te geven. De ‘KWF Marathonweken’ beleven hun ontknoping in een grootse tv-show, die op woensdag 20 april live om 20.30 uur wordt uitgezonden bij AVROTROS op NPO 1. De presentatie van deze bijzondere avond is in handen van Caroline Tensen.

Categorie:
Provincie: