maandag, 15. februari 2016 - 21:33 Update: 16-02-2016 10:12

Willeke Alberti slachtoffer van brutale inbraak

Willeke Alberti
Foto: fbf
Amsterdam

Willeke Alberti is het slachtoffer geworden van een brutale inbraak. De zangeres wilde zondagavond naar bed gaan, toen ze erachter kwam dat inbrekers veel waardevolle spullen hadden gestolen, zo verteld ze maandag in gesprek met Shownieuws.

Na een avondje tv-kijken gaat Willeke richting haar slaapkamer. In de loop er naar toe ziet ze het badkamerraam wagenwijd openstaan. Enige tellen later ziet ze dat er van alles weg is.  

Willeke: “Het allereerste wat ik zag, was dat mijn Rolex weg was… Ja en toen de portemonnees, want ik heb er heel veel; alle centjes waren er uit. Het mooiste cadeautje dat ik ooit van mijn vader heb gekregen, een klokje, dat ze dat gewoon meenemen, dat vind ik het allerergst…”

Willeke heeft direct 112 gebeld en de politie was er binnen een paar minuten. Ze is erg aangeslagen en voelt zich absoluut niet meer veilig in haar eigen huis, zo vertelt ze aan Shownieuws. ''Dat je je zooo onveilig moet voelen in je eigen goed-beveiligde huis. Wat een ramp, echt verschrikkelijk!''

De politie doet momenteel sporenonderzoek in en rondom het huis van Willeke. Er zijn nog geen verdachten aangehouden.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: