maandag, 22. februari 2016 - 21:13

Shows Hans Teeuwen nagenoeg uitverkocht

Shows Hans Teeuwen nagenoeg uitverkocht
Foto: Archief EHF
Amsterdam

Vorige maand werd bekend dat Hans Teeuwen dit jaar weer in de theaters te zien is. De veertien aangekondigde try-outs van zijn nieuwe cabaretshow ‘Echte Rancune’ waren nog dezelfde ochtend uitverkocht. Maandag 22 februari kon men opnieuw een kaartje kopen, maar ook deze waren binnen de korste keren weg.

In april 2011 stond hij voor het laatst op het toneel van Carré en vorige maand maakte hij bekend dit jaar toch weer de theaters in te gaan. Hans Teeuwen. Terug van weg geweest. Zijn nieuwe voorstelling Echte rancune is een bonte avond boordevol karaktermoord op belangrijke mensen en/of instituties. Ook voor wijven. Verder gaat Hans Teeuwen zich kwetsbaar opstellen en eerlijk praten over zijn eigen zwakheden zoals narcisme en een hardnekkige softdrugsverslaving. Ook voor wijven.

Volgens promotor Incrowd Entertainment zijn er ook extra voorstellingen toegevoegd! Onder meer Groningen (Martiniplaza), Apeldoorn (Orpheus), Breda (Chassé), Scheveningen (Circustheater) en Rotterdam (Nieuwe Luxor). Check de websites van de theaters is het advies.

Categorie:
Provincie: