dinsdag, 23. februari 2016 - 21:49 Update: 23-02-2016 22:32

Kim Kötter naar ziekenhuis vanwege veel te vroeg gebroken vliezen

Kim Kötter naar ziekenhuis vanwege veel te vroeg gebroken vliezen
Foto: Archief FBF.nl
Hilversum

Drie weken geleden beleefde Kim Kötter angstige momenten. De 33-jarige voormalig Miss Universe was precies 26 weken zwanger, toen haar vliezen braken.

Kim stond op dat moment in Twente voor de klas en werd met spoed naar het ziekenhuis in Utrecht overgebracht. Na twee weken ziekenhuis mocht Kim weer naar huis. Het gaat weer goed met haar. Ze moet wel thuisblijven en absolute rust houden tot aan de bevalling, zo vertelt de geschrokken vriendin van Jaap Reesema en moeder-in-spe dinsdagavond aan Shownieuws. Haar vriend, zanger Jaap Reesema,  was in Los Angeles toen het gebeurde. Hij is direct  naar huis gevlogen. Kim Kötter over haar situatie  tegen Shownieuws: 'Gelukkig gaat het heel goed met de baby en groeit hij enorm. Iedere dag dat de baby blijft zitten zien we als een cadeautje.'

De baby is inmiddels buiten levensgevaar en zijn overlevingskans is gestegen naar 97 procent. Kim is in mei uitgerekend, maar de baby zal bij uiterlijk 27 weken gehaald worden.

Kim Kötter werd op 19-jarige leeftijd verkozen tot Miss Universe Nederland. Ze is nu een succesvolle zakenvrouw en organiseert ze onder meer elk jaar de Miss Nederland-verkiezing.

Categorie:
Provincie: