vrijdag, 26. februari 2016 - 13:58 Update: 27-02-2016 13:11

Guus Meeuwis en Valérie na 14 jaar huwelijk uit elkaar

Guus Meeuwis en Valérie gaan na 14 jaar huwelijk scheiden
Foto: NTR
Tilburg

Aan het huwelijk van zanger Guus Meeuwis en zijn Valérie is na 14 jaar een eind gekomen. Vrijdag kondigde de zanger zelf aan dat de twee gaan scheiden.

'Na jarenlang lief en leed te hebben gedeeld, hebben we besloten om uit elkaar te gaan', luidt de boodschap die Guus vrijdag op zijn site plaatste.

Zorg voor kinderen voorop

'We zijn verdrietig over deze grote stap, maar met vertrouwen begonnen aan een nieuwe fase in ons gezinsleven. Want hoewel we niet meer samen zijn zullen we altijd een gezin blijven met vier prachtige kinderen als middelpunt. Zij zijn het belangrijkste in ons leven en de zorg voor hen en hun welzijn staat ten alle tijden voorop', schrijft Guus.

'Natuurlijk is er veel verdriet en natuurlijk hebben we niet zomaar opgegeven, echter zijn we tot de conclusie gekomen dat onze levens teveel uit elkaar zijn gegroeid om samen verder te kunnen gaan. Wij vragen om rust om deze nieuwe situatie met ons gezin verder vorm te geven', vervolgt Guus.

'We hopen van harte dat iedereen onze wens om ons privéleven privé te laten, zal blijven respecteren zoals dat eigenlijk altijd is gedaan', aldus Guus.

Categorie:
Provincie: