maandag, 11. april 2016 - 16:59 Update: 11-04-2016 20:50

Familie finalist Miljoenenjacht heeft al 'miljoenen en jacht'

Finalist Miljoenenjacht hoefde niet voor het geld te spelen
Foto: RTL4
Hilversum

Wat een spectaculaire laatste aflevering voor Miljoenenjacht van dit seizoen moest worden, mondde zondagavond uit in een drama voor de 23-jarige finalist Folkert uit Amsterdam. Nou ja, een drama!

Nu een dag later blijkt de speler Folkert Mijnster afkomstig uit een miljonairsgezin. Al eerder was Folkert op de buis te zien. Dat was vijf jaar geleden in het RTL-programma Fortuinlijke Vrouwen. Volgens Quote is paps Pieter Bas Mijnster investeerder. Pieter Bas stond in 2011 nog in de Quote 500 voor 65 miljoen euro. 

In de uitzending van gisteren speelde Folkert in de eerste ronde alle hoge bedragen weg. Hij ging uiteindelijk met 9000 euro naar huis. Dus het spreekwoordelijke 'De Duivel schijt altijd op de grootste hoop', gaat in dit geval niet helemaal op. Op de sociale media zijn vandaag wel enkele geluiden te horen of hier geen opzet in het spel is. Opmerkelijk is dan wel dat Folkert aan het begin van de uitzending aangaf dat als hij veel geld zou winnen dat hij zijn studieschuld zou gaan aflossen. Toen hij aan het einde 9000 euro op zak had zij hij van het gewonnen geldbedrag op vakantie te zullen gaan. In een later interview maandag zei hij wel het geld te willen gebruiken om zijn studieschuld nog af te betalen.  

Categorie:
Provincie: