zondag, 12. juni 2016 - 13:56 Update: 12-06-2016 15:15

Zoontje Kim Kötter werd met spoed opgenomen in ziekenhuis

'Kim Kötter vreesde voor het leven van zoontje Muck'
Foto: Archief FBF.nl

De kleine Muck, zoontje van Kim Kötter en Jaap Reesema, heeft zijn moeder vorige week flink laten schrikken. Muck had een A.L.T.E. en werd met spoed opgenomen in het ziekenhuis. Dit schrijft Kim Kötter op haar Facebookpagina.

Kim Kötter schrijft verder;'Het was het engste wat ik ooit heb meegemaakt. Het komt er kort op neer dat het lijkt dat je baby niet meer leeft (blauw, slap, geen adem, ogen open, schuim om zijn mondje) en dit duurde in ons geval 7 minuten.'

Alleen thuis

Het gebeurde midden in de nacht. Kim was alleen met de kleine man. Haar man Jaap was aan het werk aan de andere kant van Nederland. Uiteraard heeft Kim alles geprobeerd om Muck weer bij te krijgen. 'Ik ben 112 en met name onze buren enorm dankbaar dat ze mij zo hebben bijgestaan.' Kim vertelt dat iedere baby tot drie maanden dit kan overkomen, maar gelukkig komt het niet zo vaak voor.

Geen blijvende schade

Kim: 'Dit wens je geen enkele ouder toe..Goddank is alles goedgekomen, geen blijvende schade en Muck is net van de monitoring af. We mogen zelfs vanmiddag naar huis. Hopelijk is dit eenmalig.' Muck werd geboren op 10 mei.

Categorie: