woensdag, 20. juli 2016 - 20:55 Update: 20-07-2016 20:57

André Hazes jr. is de nieuwe presentator van het Rad van Fortuin

André Hazes jr. is de nieuwe presentator van het Rad van Fortuin
Foto: Sterren.nl
Hilversum

André Hazes jr. is de nieuwe presentator van het Rad van Fortuin. Dat maakt Sbs6 Bekend.

André Hazes jr. verheugt zich op zijn debuut als presentator van de dagelijkse primetime show: “Ik vind het fantastisch om het bekende Rad van fortuin te mogen presenteren. Ik ga het spel op mijn manier leiden en daarbij vind ik de sfeer heel belangrijk. Ik ga dus veel lol maken met de kandidaten en de wekelijks wisselende Leo of Leontine. Ik hoop daarmee zowel kijkers die het Rad van fortuin van vroeger kennen, als nieuwe kijkers aan te spreken!”

De 22-jarige zanger hield de gemoederen flink bezig door het posten van een filmpje op zijn social media waarin hij vertelde een grote tatoeage te nemen voor een belangrijke gebeurtenis. In de tweede video die zojuist verschenen is, bleek dat zijn vaste tattoo artist Dex een groot Rad van fortuin op zijn rug heeft gezet.

In juni werd bekend dat het Rad van fortuin terugkeert op televisie als dagelijkse show bij SBS6. De spelformule blijft hetzelfde, maar het programma wordt wel aangepast aan deze tijd. Naast André Hazes jr. als nieuwe presentator zal wekelijks een andere Leo of Leontine de bordjes omdraaien.