woensdag, 27. juli 2016 - 10:24 Update: 27-07-2016 17:26

Vader en opa Frans Verstappen: 'Jos heeft me niet geslagen'

Vader en opa Verstappen: 'Jos heeft me niet geslagen'
Foto: Archief bon
Amsterdam

De coureurs familie Verstappen is door een bericht vandaag in de Telegraaf wellicht het gesprek van de dag geworden.

Afgelopen zondag, na de Grand Prix van Hongarije, zou volgens de krant een ruzie tussen Jos en zijn vader Frans Verstappen zo hoog zijn opgelopen dat Frans werd 'afgetuigd'. Dat zou zijn gebeurd in de woning van Frans in Montfort.

Na het geweld s-incident zou Frans aangifte hebben gedaan bij de politie. In de krant zegt Frans hierover: „Ik moet nog een uitgebreide verklaring gaan afleggen bij de politie, maar hier ligt wel de grens. Jos heeft gewoon losse handen. Dat is al vaker gebleken.”

'Niets van het bericht klopt'

Frans Verstappen heeft vanochtend opnieuw gereageerd op het Telegraaf artikel. Tegenover Radio 538 zegt de opa van Max dat er van het bericht niets klopt. Frans kan nauwelijks geloven dat de krant zijn familie zo probeert kapot te maken. Volgens Frans is het ''één groot lulverhaal''. Frans geeft wel toe dat hij een zware discussie had met zijn zoon Jos, maar dat er geen klappen zijn gevallen.

De politie zegt tegenover de NOS dat de aangifte zondagavond is gedaan door een persoon "die melding heeft gedaan van een incident aan de Stationsweg in Montfort", de straat van Verstappens winkel. De aangifte is volgens een woordvoerder niet ingetrokken.

Eerder problemen

In 2009 werd Jos Verstappen veroordeeld voor het belagen van zijn ex-vrouw. Hij kreeg toen voorwaardelijke celstraf van drie maanden en een boete van dik 1500 euro. Begin 2012 kwam Jos opnieuw in aanraking met de politie. Toen zou hij op zijn ex-vriendin zijn ingereden.

Een ding is zeker. Het gezeur in de familie zal zoon en kleinzoon Max Verstappen geen goed doen.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):