vrijdag, 5. augustus 2016 - 21:31 Update: 05-08-2016 21:38

The Kelly Family komt naar Nederland

The Kelly Family komt naar Nederland
Foto: St. Oktober Evenementen Rossum
Rossum

Vandaag maakte Kathy Kelly hoogstpersoonlijk bekend, dat zij en haar familieleden Patricia, Paul en John naar het Twentse Rossum komen voor een optreden.

Het is 14 jaar geleden dat ze in Nederland op het podium stonden en nu zal op donderdag 20 oktober a.s. er een unieke muzikale reünie gaan plaatsvinden. Kathy Kelly heeft de laatste jaren nog banden met Nederland onderhouden. Zo zong ze op het album ‘Vrij als de wind’ van Ancora het nummer ‘Who'll Come with me (David’s Song)’ opnieuw in en maakte samen met de groep een prachtige clip in Ierland.

De contacten met haar zijn gebleven en na bijna een jaar van overleg is het gelukt; de leden van het Twentse Piraten Party Team m.m.v. Menno Muis ( Lukassen producties), Martien Ekkelenkamp (Harten10) halen Kathy, Patricia, Paul en John Kelly naar Nederland voor een optreden. Dit unieke concert zal plaatsvinden op donderdag 20 oktober in het Rossum. In het voorprogramma zullen Ancora en Tineke Willems (Harten 10) gaan optreden.

De kaarten zijn vanaf vandaag te bestellen op www.thekellyfamilyliveinrossum.nl

Op de foto: Kathy en enkele leden van het Twentse Piraten Party Team v.l.n.r. Frank Niekrake, Kathy Kelly, Reinold Hutten en Koen Nijmeijer