maandag, 22. augustus 2016 - 19:21

Dana Winner verkozen tot ‘Beste Zangers” van België.

Dana Winner verkozen tot ‘Beste Zangers” van België.
Brussel

Afgelopen weekend werd Dana Winner in België uitgroepen tot de “Beste Zangeres” van het land in het prestigieuze liedjesevenement “Zomerhit”. In de show die live te zien was op tv en rechtstreeks uitgezonden werd op de radio ontving een dolgelukkige Dana de award voor “Beste Zangeres”.

'Dit is een fantastische bekroning', zegt Dana 'voor al die jaren dat ik steeds het beste van mezelf gegeven heb op plaat en op het podium. Deze award geeft mij ook een enorme boost om er in de toekomst nog harder tegenaan te gaan.'

De prijs vormt het bewijs dat 2016 het jaar van Dana Winner is. In het begin van dit jaar schitterde zij in het programma ‘Liefde voor Muziek’, in Nederland bekend als ‘De beste zangers van Nederland’. De liedjes die Dana vertolkte, zorgden bij de kijkers voor kippenvel en tranen van ontroering. Meteen na uitzending belandden haar songs op de eerste plaats in de download-hitlijsten. Dana’s interpretatie van de Whithey Houstons klassieker ‘One Moment In Time’ oogstte de grootste lof in de pers en op social media.

Niet te verwonderen dat het album PUUR dat Dana Winner in de lente uitbracht, meteen goed was voor een gouden plaat en vanuit het niets binnenkwam op de eerste plaats in de album-top 200. We zijn intussen bijna een half jaar verder en het PUUR-album vol prachtige songs blijft het fantastisch doen.

Categorie: