maandag, 26. september 2016 - 22:04 Update: 26-09-2016 22:41

'Heel Holland Bakt' niet bij nominaties Televiezier-Ring

'Heel Holland Bakt' niet bij nominaties Televiezier-Ring
Foto: fbf
Hilversum

De drie genomineerden voor de Gouden Televizier-Ring zijn 'Penoza IV' (Kro-Ncrv), 'Geer en Goor zoeken een hobby!' (RTL 4) en 'Floortje naar het einde van de wereld' (Vara), zo werd maaandagavond bekendgemaakt bij RTL Boulevard.

De programma's 'Heel Holland Bakt' (Max) en 'Dance, dance, dance'hebben de top drie net niet gehaald. De drie programma's die genomineerd zijn, trekken een miljoenenpubliek en bepalen na uitzending het gesprek op Twitter.

Voor de nominaties zijn bijna 1 miljoen stemmen uitgebracht. Voor de Zilveren Televizier-Ster Vrouw zijn Floortje Dessing, Geraldine Kemper en Chantal Janzen genomineerd. Ze waen voirg jaar ook al genomineerd en toen won Chantal de prijs. De  drie genomineerden voor de Zilveren Televizier-Ster Man zijn Humberto Tan, Johnny de Mol en Art Rooijakkers. . Een jaar geleden maakten De Mol en Tan ook kans; toen won de  Johnny de Mol met zijn programma 'SynDROOM'.

Er is een nieuwe categorie: Beste Acteur. In deze categorie zijn Achmed Akkabi, Thom Hoffman en Victor Reinier genomineerd. In de categorie Beste Actrice maken Angela Schijf, Isa Hoes en Monic Hendrickx kans. Paul de Leeuw maakt dit jaar kans op de Gouden Stuiver. Hij is met zijn programma 'Pauls puber kookshow'een van de genomineerden. de andere twee genomineerden zijn 'Puberruil'en 'Brugklas'.

Op donderdagavond 13 oktober wordt tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala de prijs uitgereikt.