donderdag, 3. november 2016 - 19:33 Update: 03-11-2016 19:58

Patricia Paay (67) in het geheim getrouwd met schatrijke vriend (32)

Patricia Paay (67) in het geheim getrouwd met schatrijke vriend (32)
Foto: Archief EHF
Amsterdam

Patricia Paay is donderdagochtend in het geim in het huwelijksbootje gestapt met haar nieuwe liefde de 32-jarige Robbert Hinfelaar.

Dat heeft haar dochter Christine Curry via Instagram bekendgemaakt. Bij een van de foto's schrijft Christina Curry: 'Je kiest niet van wie je houdt, maar ik hoop dat degene die jou dit keer heeft gekozen je gelukkig maakt.' Op een andere foto is te zien hoe Christina Curry de trouwpapieren tekent als getuige. Bij de huwelijksvoltrekking was een select clubje aanwezig. Het is de vierde keer dat La Paay haar ja-woord geeft. Dit meldt onder meer het AD.

De nieuwe man van Patricia is een vermogende miljonairszoon die Patricia al 13 jaar kent. De familie Hinfelaar was betrokken bij de verkoop van het huis dat ook te zien was in de reallifesoap The Adam's Family, het huis waar Patricia woonde met Adam Curry en hun dochter. Robbert Hinfelaar tegen de krant: 'Toen dacht ik al: Haar wil ik hebben. Toen hij uit de bladen vernam dat Patricia weer vrijgezel was, belde hij haar direct op.