donderdag, 22. juni 2017 - 12:54 Update: 22-06-2017 12:59

Deze ''tiener'' is 42

Deze ''tiener'' is 42
Foto: instagram.com/lurehsu/
Taiwan

Was uw redacteur maar met deze vrouw getrouwd zo'n 20 jaar geleden. En ja het had gekund, al zou u bij het zien van haar ''tienerfoto's'' niet zeggen.

Geloof het of niet, maar deze Taiwanese interieurontwerpster Lure Shu heeft haar jonge tiener uiterlijk te danken aan haar gezonde levensstijl. Op haar Instagram ziet ze eruit als een goeduitziende studente, maar menig tiener mag haar toch echt met 'u' aanspreken gezien haar 42-jarige leeftijd. Met haar jeugdige look trekt ze veel bekijks op haar Instagram en Facebook.

In een interview met het magazine Friday onthulde de veertiger de geheimen achter haar rimpelloze uiterlijk. Zo drinkt ze veel water en eet ze groenten. Gehydrateerd blijven is volgens Lure het allerbelangrijkste. Verder vermijdt ze suikerhoudende dranken zoals cola. Behalve water drinkt ze enkel koffie: elke ochtend één kopje.

Verder vindt ze het belangrijk om zonnecrème te gebruiken om rimpels, door uitdroging van de huis, tegen te gaan. Verder geeft Lure ook toe dat ze Vitamine C-pillen inneemt om haar glanzende huid te behouden.

Categorie:
Provincie: