vrijdag, 1. april 2016 - 15:25 Update: 01-04-2016 19:09

In bos Nunspeet gevonden vrouw (51) omgekomen door geweld

Dood in bos bij Nunspeet gevonden vrouw omgekomen door geweld
Foto: Archief EHF
Nunspeet

De vrouw, waarvan het lichaam deze week werd gevonden in het bos bij Nunspeet, is geïdentificeerd. 'Het blijkt te gaan om de vermiste 51-jarige Susanna Boon die door geweld om het leven gekomen', meldt de politie vrijdagmiddag.

Vermist

Boon (51) werd vermist sinds 8 januari. Zij verliet die nacht rond 01.00 uur na een ruzie met haar partner hun woning aan de Jacob van Lennepstraat in Amsterdam en keerde niet terug. Onderzoek naar haar verblijfplaats volgde en ook in onder andere Opsporing Verzocht werd aandacht gevraagd voor de vermissing.

Identificatie

Vrijdagochtend is de identiteit van de vrouw definitief vastgesteld. Na aantreffen van haar lichaam was niet direct duidelijk hoe zij om het leven gekomen was. Er volgde een sporenonderzoek in het bos bij Nunspeet. Donderdag vond sectie op haar lichaam plaats. Hieruit bleek dat zij door geweld om het leven gekomen is.

Lichaam in het bos

Op 29 maart werd door een wandelaar het lichaam van een vrouw gevonden in het Zandenbos bij Nunspeet. Er volgde een sporenonderzoek, met medewerking van het NFI. Ook werden onder andere speurhonden, de politiehelikopter en een drone ingezet.

Onderzoek overgedragen

Nu blijkt dat het om de vanuit Amsterdam vermiste Susanna Boon gaat, is het onderzoek overgedragen aan de Amsterdamse recherche.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):