vrijdag, 13. mei 2016 - 16:04 Update: 13-05-2016 16:17

Duikers op zoek naar sporen dodelijke schietpartij café Nijmegen

Duikers op zoek naar sporen dodelijke schietpartij café Nijmegen
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Nijmegen

Duikers van de politie in het Maas- en Waalkanaal hebben donderdagochtend gezocht naar sporen en sporendragers naar aanleiding van het onderzoek rond de dubbele dodelijke schietpartij van afgelopen maandagmiddag in een café aan de 70e straat in de wijk Malvert in Nijmegen. Dit meldt de politie vrijdagmiddag.

'Daarbij kwamen twee broers uit Nijmegen om het leven. Maandag werd een team grootschalige opsporing opgestart. Al vrij snel na het schietincident hield de politie een 36- en een 42-jarige man aan', aldus de politie. 

Voorgeleiding

Beide verdachten werden vanmiddag voorgeleid bij de rechter-commissaris en zijn in bewaring gesteld. De politie is op zoek naar getuigen die zij nog niet heeft gesproken. De politie weet inmiddels dat er maandag 9 mei, tussen 12.00 en 14.00 uur diverse mensen op de Oost-Kanaaldijk zijn geweest. Degenen die in voornoemd tijdsblok in de omgeving van de Dukenburgsebrug iets bijzonders hebben gezien of anderzijds informatie hebben, wordt verzocht contact op te nemen met de politie.

Dit geldt ook voor mensen die in de Malvert in de omgeving van het café aan de 70e straat iets bijzonders hebben gezien of gehoord en dit nog niet hebben gemeld aan de politie. Dit kan via het telefoonnummer 0900-8844. Mocht u uw informatie liever anoniem willen melden dan kunt u dit doen via telefoonnummer 0800-7000 of online via www.meldmisdaadanoniem.nl.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: