vrijdag, 19. augustus 2016 - 20:46 Update: 19-08-2016 20:49

Politie zoekt getuigen voor steekincident Nijmegen

Politie zoekt getuigen voor steekincident Nijmegen
Foto: Archief FBF.nl
Nijmegen

De politie is op zoek naar getuigen van een steekincident op de Van Schuylenburgweg in Nijmegen op vrijdagmiddag 19 augustus. Daarbij liep een 41-jarige man uit Nijmegen verwondingen op.

De Nijmegenaar stond volgens zijn zeggen rond half twee met zijn auto te wachten voor een verkeerslicht op de Van Schuylenburgweg ter hoogte van de ijsbaan toen een man uit de auto die naast hem stond, naar hem toe kwam. Deze man begon naar hem te schreeuwen en zou hem door het openstaande raam met een steekvoorwerp in zijn gezicht hebben gestoken. Ook zou hij op de voorruit van de auto hebben geslagen, waardoor deze beschadigde. De man stapte vervolgens weer in zijn auto en reed linksaf, de wijk Zwanenveld in. Het slachtoffer kon zelf naar het ziekenhuis rijden om zich te laten behandelen. Later die middag deed hij aangifte bij de politie.

Getuigen gezocht

De politie doet onderzoek naar de precieze aanleiding en toedracht van het steekincident en is daarvoor op zoek naar getuigen die dit incident hebben gezien of gehoord. Het zou gaan om een licht getinte man van ongeveer 1,80m, normaal postuur, met een flinke bos zwart haar. De man droeg een zwart t-shirt en een zwarte spijkerbroek. Hebt u informatie over dit incident? Neem dan contact op met de politie.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: