dinsdag, 11. oktober 2016 - 12:09

Man met 10 kilo drugs aangehouden

Man met 10 kilo drugs aangehouden
Foto: Archief MV
Almere

De politie heeft in de nacht van maandag 10 op dinsdag 11 oktober een man aangehouden die ongeveer 10 kilo drugs in zijn auto had.

Die nacht passeerde een auto een politiewagen met agenten, die op de Rijnweg  een controle hielden. Aan de bestuurder werd een stopteken gegeven, dat in eerste instantie niet werd opgevolgd. Na enkele keren seinen, stopte de bestuurder toch. De bestuurder maakte een gespannen indruk en wilde zijn raampje niet openen. Toen hij dat wel deed en naar zijn rijbewijs zocht, kwam een hennepgeur de agenten tegemoet. Achterin het voertuig lag een grote boodschappentas. Daarin zagen de agenten diverse pakketjes liggen, lijkend op pakketjes waarin drugs worden vervoerd.

Hierop doorzochten de agenten de auto en hielden de man aan voor drugsbezit. In de tas bleek een aanzienlijke hoeveelheid drugs te zitten. Na weging op het bureau, bleek het ongeveer 10 kilo te zijn. Verder had de man enkele duizenden guldens op zak, die ook in beslag werden genomen. De man is ingesloten en de politie onderzoekt de zaak verder.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):