donderdag, 24. november 2016 - 17:07

Vrouw na aanrijding neergestoken

Vrouw na aanrijding neergestoken
Foto: MV
Enschede

Politie heeft een 62-jarige man aangehouden voor het neersteken van een vrouw na een aanrijding in Enschede

Omstreeks 13.05 uur kwam er bij de politie een melding binnen van een vrouw die was neergestoken ter hoogte van een tankstation aan de Haaksbergerstraat in Enschede.  Politie is onmiddellijk ter plaatse gegaan en troffen daar een gewonde vrouw (57 jaar) aan. Tevens troffen ze een 62-jarige man uit ’s Gravenshage aan die werd aangehouden. De man wordt er van verdacht de vrouw eerst te hebben aangereden en daarna te hebben neergestoken.

Zowel de aanrijding als het steekincident worden onderzocht. De man en vrouw zijn bekenden van elkaar. Tijdens het incident zijn de twee hondjes van de vrouw weggelopen. Deze zijn inmiddels weer terecht. De vrouw is voor nader medisch onderzoek per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De man is overgebracht naar het Politie-arrestantencentrum in Borne.  Naast de 57-jarige vrouw doet ook haar 45-jarige vriend, die bij het tankstation aan de Haaksbergerstraat stond om zijn  auto van brandstof te voorzien, aangifte van poging doodslag. Hij is ook door de 62-jarige man belaagd en bedreigd.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: