vrijdag, 2. december 2016 - 17:47 Update: 02-12-2016 17:55

Rijssenaar (70) na 20 uur zwaar mishandeld in woning aangetroffen

Rijssenaar (70) na 20 uur zwaar mishandeld in woning aangetroffen
Foto: Archief EHF
Rijssen

Een 70-jarige man uit Rijssen is afgelopen woensdagmiddag rond 17.00 uur zwaargewond, als gevolg van zware mishandeling, in zijn woning aangetroffen. Dit heeft de politie bekendgemaakt.

Woensdagmiddag rond 17.00 uur kwam er bij de politie een melding binnen van de dochter van de 70-jarige bewoner van een woning aan de Pelmolenweg in Rijssen. De dochter had haar vader zwaargewond aangetroffen in zijn woning.

Hulpeloos en gewond achtergelaten

Uit onderzoek blijkt dat de man een dag eerder, op dinsdag 29 november rond 21.00 uur, door twee onbekende mannen in zijn woning was belaagd. Een van de mannen mishandelde de bewoner zodanig dat hij zwaargewond en in hulpeloze toestand werd achtergelaten. 

Forensisch onderzoek

De forensische opsporing heeft inmiddels een sporenonderzoek in de woning ingesteld en er is een buurtonderzoek gehouden. De 70-jarige man is overgebracht naar het ziekenhuis. 

Getuigenoproep

De politie roept getuigen op die mogelijk bijzonderheden hebben gezien in de Pelmolenweg of in de omgeving op of voor dinsdag 29 november. Ook als u meer weet over deze zware mishandeling vraagt de politie om contact op te nemen.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: