maandag, 5. december 2016 - 20:55 Update: 05-12-2016 20:57

Mercedes ontvoerde man Nunspeet teruggevonden

Mercedes ontvoerde man Nunspeet teruggevonden
Foto: Screenshot Youtube
Putten/Nunspeet

Maandag heeft de politie dankzij een tip aan het einde van de dag de auto teruggevonden van het slachtoffer van een ontvoering in Nunspeet. dit meldt de politie maandagavond.

'De auto stond geparkeerd aan de Waterweg in Putten, vlakbij de A28. Afgelopen vrijdag, 2 december, werd een man uit Doornspijk op klaarlichte dag ontvoerd. Hij kwam dezelfde avond op eigen gelegenheid weer naar huis', aldus de politie.

TGO opgestart

Er is meteen een groot onderzoek gestart door een Team Grootschalige Opsporing. Dat team heeft enkele vragen aan het publiek, die deze week via drie televisieprogramma’s gedeeld worden.

Televisieprogramma's

Maandagavond werd in het opsporingsprogramma Bureau Brabant aandacht gevraagd voor de uitgebrande auto van de daders die in Overlangel werd gevonden. Op dinsdag besteed Opsporing Verzocht aandacht aan de zaak en zullen er ook nieuwe vragen gesteld worden. Woensdagavond worden er specifiek aan het Gelderse publiek vragen gesteld in het programma Bureau GLD.

Mensen die informatie over deze zaak hebben kunnen bellen met de opsporingstiplijn via 0800-6070 of gebruik maken van het tipformulier op deze pagina.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: