zondag, 26. februari 2017 - 11:53 Update: 26-02-2017 11:58

Dodelijk ongeval Enschede

Dodelijk ongeval Enschede
Foto: Archief EHF
Enschede

Agenten onderzochten zondagochtend een eenzijdig ongeval. De bestuurder van een personenauto was tegen een boom gereden op de Gronausestraat in Enschede en als gevolg hiervan ter plaatse overleden.

Rond de klok van 4.30 uur reden agenten naar de plaats van de melding, een verkeersongeval met letsel. De agenten die even verder op dezelfde weg reden waren snel ter plaatse. Daar troffen ze een zwaar gehavende personenauto met één inzittende. Met behulp van brandweer -en ambulancepersoneel werd het slachtoffer uit het voertuig gehaald. Deze hulp bleek vergeefs. Het slachtoffer, een 28-jarige man uit Enschede bleek aan zijn verwondingen te zijn overleden.

Getuigen hadden het voertuig kort voor het ongeval zien rijden uit de richting van het centrum. Even verderop begon de auto te slingeren en raakte door onbekende reden een boom aan de rechterkant van de weg. En waren geen andere voertuigen bij betrokken. De specialisten van de dienst verkeersongevallenafhandeling (VOA) hebben ter plaatse het ongeval onderzocht.

 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: