zaterdag, 11. maart 2017 - 17:56

17-jarige bijrijder brommer komt om na botsing op auto

17-jarige bijrijder brommer komt om na botsing op auto
Foto: Archief EHF
Enschede

Een 17-jarige jongen uit Enschede is in de nacht van vrijdag op zaterdag overleden in zijn woonplaats na een aanrijding tussen een auto en een brommer op de Hogelandsingel. Dit heeft de politie zaterdag bekendgemaakt.

'De politie doet onderzoek naar de toedracht. Getuigen worden opgeroepen om zich te melden', aldus de politie. De aanrijding gebeurde omstreeks 1.00 uur op de kruising van de Hogelandsingel en de Makassarstraat. 

Auto in de flank geraakt

De brommer met daarop twee personen botste in de flank van de auto die bestuurd werd door een 22-jarige vrouw uit Enschede. Bij de aanrijding raakte de 17-jarige bijrijder van de brommer zwaar gewond. Hij overleed korte tijd later in het ziekenhuis. De 18-jarige bestuurder van de brommer raakte niet gewond. 

Het is nog onduidelijk hoe het ongeluk kon gebeurden. De verkeersongevallenanalyse van de politie doet nog onderzoek naar de toedracht. Getuigen die het ongeval zagen gebeuren of die de brommer voor de aanrijding zagen rijden worden opgroepen om zich te melden bij de politie. 

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: