zondag, 2. april 2017 - 22:23 Update: 03-04-2017 8:12

Brabander wint bijna 1 miljoen in koffertjesspel Miljoenjacht

Brabander wint bijna 1 miljoen in koffertjesspel Miljoenjacht
Foto: Postcode Loterij Miljoenenjacht
Breda

Zondagavond is het meedoen in de studio van het tv-programma Postcode Loterij Miljoenenjacht voor een deelnemer uit het Brabantse Breda wel heel erg goed verlopen hij won namelijk het enorme bedrag van maar liefst 925.000,- euro.

Nadat hij eerst 499 kandidaten had weggespeeld in de voorronden eindigde hij als finalist en deed hij mee aan het zenuwslopende Gouden Koffer Spel. De man uit Breda speelde de finale met koffernummer 14.

Hij stond samen met 49 deelnemers uit Bladel in de wekelijkse RTL 4-spelshow. Na een spannende strijd, eindigde hij als finalist in het bekende Gouden Koffer Spel. Door koffers te openen, maken deelnemers kans op een bedrag van 1 eurocent tot 5 miljoen euro.

Uitstapronde

Een deelnemer uit Gouderak drukte in de Uitstapronde op de knop en ging naar huis met 35.300,- euro. 

Mini kofferspel

Een deelnemer uit Weert werd de winnaar van € 50.000,- . Hij was samen met 49 wijkgenoten uitgenodigd in de studio en ontving daar de ‘Mini koffer’ (voorheen de Gouden Bel).

Studiocadeau

Geen enkele deelnemer ging met lege handen naar huis. Speciaal voor iedere studiogast had de Postcode Loterij een leuke verrassing in de vorm van een Philips Izzy Multiroom speaker. 

Postcode Loterij Bingo

Een grote verrassing voor deelnemers uit Bathmen. Dankzij de volle Bingokaart van een deelnemer uit Bathmen werd het finalistenbedrag daar ook nog eens één keer uitgedeeld. De Bingowinnaar wint het volledige finalistenbedrag van 925.000,-  euro en hetzelfde bedrag werd ook onder de deelnemers van de Postcode Loterij met postcodes 7437VM.

Categorie:
Provincie: