vrijdag, 23. juni 2017 - 13:17

Man met hennep op de achterbank rijdt kind aan en vlucht voor de politie

Man met hennep op de achterbank rijdt kind aan en vlucht voor de politie
Foto: Politie
Tilburg

Een 23 jarige Tilburg sloeg donderdagavond voor de politie op de vlucht toen hij zich betrapt wist op het vervoeren van een zak hennep. De politie was in gesprek met de man omdat hij kort daarvoor een jongetje van 4 had aangereden.

Rond 21.30 uur fietsje het 4 jarige jongetje op ongelukkige wijze tegen de auto van de Tilburger die op dat moment op het Wittebollenplein reed. Hij stopte en bekommerde zich om het slachtoffertje. Ook legde hij hierover een verklaring af aan de politie. Die roken echter een sterke henneplucht bij zijn auto en toen ze de Tilburger vroegen en kijkje te mogen nemen was hij plots zijn sleutels kwijt. Daarop dreigde de politie de auto in beslag te gaan nemen voor verder onderzoek. Korte tijd later bleek de 23 jarige Tilburger de benen te hebben genomen. In de auto werd even later een zak henneptoppen gevonden. Nadat de politie vervolgens bij zijn ouders in Tilburg had aangeklopt, kwam hij zich kort na middernacht melden. Hij werd aangehouden.

Het 4 jarige jongentje werd na de aanrijding gecontroleerd door ambulancepersoneel. Daarbij bleken de verwondingen mee te vallen.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: