woensdag, 28. juni 2017 - 8:17 Update: 28-06-2017 9:58

Vijf mannen en vrouw aangehouden na aantreffen dode op oprit in Chaam

Dode gevonden op oprit van woning in Chaam
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Chaam

In het Brabantse Chaam is vanochtend een dode aangetroffen op de oprit van een woning aan de Bredaseseweg.

Het lijkt erop dat hij door geweld om het leven is gekomen. In verband met de zaak heeft de politie 5 mannen en 1 jonge vrouw aangehouden.

Op woensdag 28 juni rond 4.20 uur werd er 112 gebeld. Er zou aan de Bredaseweg een auto in brand staan en daar zou een persoon naast liggen. Ambulancepersoneel en brandweer gingen op de melding af. Van een autobrand bleek geen sprake te zijn. Op de oprit van een hoekwoning lag een dode man. De politie is gewaarschuwd en de locatie is aangemerkt als plaats delict. Vijf mannen en een jonge vrouw die in en rond de woning aanwezig waren zijn aangehouden en meegenomen naar het politiebureau. Hun identiteit moet nog vast gesteld worden. Het lijkt te gaan om arbeidsmigranten, vermoedelijk hebben ze niet de Nederlandse nationaliteit.

Onderzoek

In en rond de woning wordt door rechercheurs onderzoek gedaan. In verband met het onderzoek is de doorgaande weg voorlopig afgesloten. Op de Bredaseweg stond een auto met buitenlands kenteken geparkeerd, deze is in beslag genomen en afgesleept voor onderzoek.

Kinderen

Een baby van circa 6 maanden oud en een meisje van 8 jaar oud waren in de woning aanwezig. Zij zijn meegenomen naar het politiebureau en worden voorlopig overgedragen aan jeugdzorg.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112:
Tag(s):