vrijdag, 14. juli 2017 - 21:24 Update: 15-07-2017 9:40

De Zwarte Cross voor het tweede jaar op rij volledig uitverkocht

De Zwarte Cross voor het tweede jaar op rij volledig uitverkocht
Foto: Zwarte Cross
Lichtevoorde

De Zwarte Cross is voor het tweede jaar op rij volledig uitverkocht. De organisatie, Feestfabriek Alles Komt Goed BV, adviseert iedereen zonder geldige kaart om niet meer naar Lichtenvoorde af te reizen.

Vandaag werden om 20:30 uur de laatste dagkaarten voor de vrijdag verkocht aan de dagkassa. Dit betekent dat net als vorig jaar 220.000 mensen zullen afreizen naar het Achterhoekse Lichtenvoorde om zich te laven aan muziek en theater op 32 podia, motorcross, stunts en ander spektakel. Veel mensen verlieten vanmiddag het terrein vanwege de regen, maar na de eerste zonnestralen aan het begin van de avond wisten veel bezoekers de weg naar het festivalterrein (weer) te vinden.
 
Gisteren opende festivaldirectrice Tante Rikie de poorten van de camping. Hier zullen de komende dagen 25.000 bezoekers verblijven. De komende dagen worden de bezoekers met dag- en 3-dagen kaarten verwelkomt. Mits ouders een dagkaarten hebben, hebben hun kinderen tot 1,40 meter - zoals altijd - het gehele weekend gratis entree. De sfeer op het terrein is goed en iedereen is in een opperbeste stemming. 
 

Categorie:
Provincie: