vrijdag, 18. augustus 2017 - 21:23 Update: 18-08-2017 21:26

Alleen 23-jarige man nog verdacht van betrokkenheid dode in woning Enschede

Alleen 23-jarige man nog verdacht van betrokkenheid dode in woning Enschede
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Enschede

Nadat de politie afgelopen woensdagavond in een woning aan de Kremersmaten in Enschede een overleden man had aangetroffen werden drie mannen aangehouden die zich eveneens in de woning bevonden. 'Twee daarvan zijn inmiddels geen verdachten meer en in vrijheid gesteld', zo laat de politie vrijdagavond weten.

23-jarige man uit Hengelo verdachte

'Alleen een 23-jarige man uit Hengelo wordt verdacht van betrokkenheid bij de dood van de overleden man', aldus de politie. De politie heeft een Team Grootschalige Opsporing samengesteld dat de doodsoorzaak van de man onderzoekt. 

Getuigen

De 27 en 18-jarige man zijn inmiddels gehoord en worden na onderzoek niet langer verdacht van betrokkenheid bij de dood van de man. De mannen zijn nu getuigen in dit onderzoek en in vrijheid gesteld. De 27-jarige man kan niet terug naar zijn woning aan de Kremersmaten omdat deze nog voor politieonderzoek beschikbaar moet blijven.

Identiteit nog niet officieel bekend

De 23-jarige man is vandaag voorgeleid bij de rechter-commissaris en voor 14 dagen in bewaring gesteld. De identiteit van de dode man is nog niet officieel bekend. Morgen zal sectie op zijn lichaam plaatsvinden waarna vastgesteld kan worden wie de man is. Zaterdag zal de politie nog een flyer verspreiden in de buurt van de woning om bewoners, die het team nog niet heeft gesproken, te benaderen.

Categorie:
Provincie:
Blik op 112: