vrijdag, 11. december 2015 - 9:45 Update: 11-12-2015 9:49

Voetballer doodgeschoten op parkeerplaats in Honduras

Voetballer doodgeschoten op parkeerplaats in Honduras
La Ceiba/Honduras

(Elfvoetbal/BlikopNieuws) Arnold Peralta is donderdag vermoord door diverse schutters. De 26-jarige middenvelder werd in zijn woonplaats La Ceiba doodgeschoten op een parkeerplaats nabij een winkelcentrum.

De plaatselijke kranten melden dat de speler van Club Deportivo Olimpia onder vuur werd genomen door meerdere schutters. Waarom Peralta vermoord zou zin, is momenteel nog onduidelijk. Honduras wordt de laatste tijd geteisterd door veel bendegeweld. Peralta speelde sinds korte tijd weer in zijn vaderland. Na een avontuur bij Rangers, waar zijn contract ontbonden werden, keerde de 29-voudig international in januari terug naar Honduras.

De directeur van de Hondurese voetbalbond, Osman Madrid, heeft gereageerd op het overlijden van Peralta. Hij bevestigde de dood van Peralta en wenst de nabestaanden heel veel sterkte toe. 'Dit is een tragische dag. Honduras rouwt.'
Peralta zou komende week met Honduras een vriendschappelijk duel spelen tegen Cuba. Hij speelde met zijn land eerder ook op de Olympische Spelen van 2012 in Londen.

Categorie: