maandag, 25. januari 2016 - 10:53 Update: 25-01-2016 10:58

Wang is woest: 'Wacht maar tot de keiharde, nieuwe baas er is'

Wang is woest: 'Wacht maar tot de keiharde, nieuwe baas er is'
Foto: ADO
Den Haaga

(ElfVoetbal -BlikopNIeuws) Hui Wang ADO Den Haag nu al een tijdje wachten op de beloofde investering van 3,7 miljoen euro. De Hagenaars zijn niet blij met het lange wachten op het geld van de eigenaar. Wang is op zijn beurt weer boos op zijn club.

ADO Den Haag hoopt dat de club en de eigenaar er snel uitkomen. Wang eist daarentegen juist veranderingen bij de Haagse club. "Als er niet snel verbeteringen komen sluit ik dat soort extreme maatregelen niet uit", aldus Wang in gesprek met De Volkskrant. "In de aandeelhoudersvergadering van Vansen gaan we stemmen om het gehele management bij ADO te vervangen."

De Chinees begrijpt niet dat ADO naar buiten brengt het moeilijk te hebben. "Hebben ze het nu moeilijk? Wacht maar tot de nieuwe, keiharde baas er is. Dat wordt pas echt oncomfortabel", vervolgt Wang. "Nu zijn mijn leidinggevenden woest. De situatie bij ADO beïnvloedt onze bedrijfsstrategie. Investeren we in een voetbalclub en dan worden we uitgescholden."

Wanneer een betaling vanuit China uitblijft lijkt ADO Den Haag komende maand in de problemen te komen met onder meer het betalen van salarissen. Ondanks alles wil Wang ook proberen tot een oplossing te komen. "Laten we in vredesnaam proberen elkaar tegemoet te komen. Ik heb wel een voorwaarde: ADO moet ophouden mij, de baas, in het openbaar door het slijk te halen", besluit hij.

Categorie:
Tag(s):