donderdag, 10. maart 2016 - 11:30 Update: 10-03-2016 11:32

Hui Wang meldt zich bij ADO Den Haag

Hui Wang meldt zich bij ADO Den Haag
Foto: ADO
Den Haag

(Elfvoetbal/BlikopNieuws) De Chinese eigenaar van ADO Den Haag, Hui Wang, heeft zich gemeld in Den Haag. De Chinees woont donderdag een aandeelhoudersvergadering van zijn club bij.

Hui Wang arriveerde donderdag kort na 10 uur bij het stadion van ADO Den Haag. Hij werd opgewacht door algemeen directeur Jan-Willem Wigt. De Chinees had in een eerder stadium al een aantal keer gezegd dat hij aanwezig zou zijn bij de aandeelhoudersvergadering van ADO Den Haag, maar telkens liet Hui Wang verstek gaan. 

Donderdag is hij daarentegen wel aanwezig bij de vergadering van zijn club. Hui Wang, die eind 2015 en in januari de aandeelhoudersvergadering liet schieten, bracht ADO Den Haag onlangs in de problemen. 

Miljoenen beloofd

De Chinees zou miljoenen euro's overmaken naar de bankrekening van ADO Den Haag, maar het geld vanuit China liet op zich wachten. Door het uitblijven van het Chinese geld dreigde een liquiditeitstekort. Er werd daarna over en weer met modder gegooid, maar uiteindelijk is ADO Den Haag alsnog in een rustig vaarwater terechtgekomen.

Categorie:
Provincie: