donderdag, 24. maart 2016 - 14:43

KNVB ziet in Van Gaal mogelijke technisch directeur

KNVB ziet in Van Gaal mogelijke technisch directeur
Foto: Archief EHF
Zeist

(ELF-Voetbal/BlikopNieuws) De raad van commissarissen van de KNVB ziet graag een technisch directeur komen. De voetbalbond is momenteel bezig met het vormen van een ideaalplaatje voor deze functie. De nieuwe technisch directeur kan vanaf deze zomer aan de slag in Zeist.

Volgens het Algemeen Dagblad zal Louis van Gaal worden gepolst of hij interesse heeft in deze job bij de KNVB. De oefenmeester heeft nog een doorlopend contract lopen bij Manchester United, maar volgens Engelse media is de kans groot dat Van Gaal na dit seizoen zal vertrekken bij de club.

De mogelijke aanstelling van een technisch directeur komt niet als een verrassing. Directeur betaald voetbal Bert van Oostveen  van de KNVB zei nadat hij was herbenoemd in 2015 dat de kans groot was dat er een technisch directeur zou komen.Dit zei van Oostveen nadat de KNVB een storm van kritiek kreeg na het mislopen van het EK. Er misten oud-topvoetballers in de leiding en raad van commissarissen én er miste een technisch directeur.Van Oostveen verdedigde zich destijds met het standpunt dat een technisch directeur niet veel te doen zou hebben in zijn werkweek. 

Categorie:
Provincie: