dinsdag, 19. april 2016 - 10:09

Roda JC laat Australiër per direct vertrekken

voetbal
Foto: Archieffoto ter illustratie FBF
Kerkrade

(ElfVoetbal/BlikopNieuws) Rostyn Griffiths is niet langer speler van Roda JC Kerkrade. De Australiër heeft zijn contract bij de Limburgse club laten ontbinden. De middenvelder kwam na de winterstop amper nog aan spelen toe bij Roda JC.

Griffiths kwam afgelopen zomer over van het Australische Perth Glory en kon tijdens de eerste seizoenshelft regelmatig rekenen op een basisplaats van Roda JC-trainer Darije Kalezić, maar na de komst van onder meer Uğur İnceman en Marcos Gullón is Griffiths zijn basisplaats kwijtgeraakt. Desondanks kwam de middenvelder dit seizoen tot twintig officiële optredens in het shirt van Roda JC, daarin wist hij tevens twee keer te scoren.

"Griffiths kon de motivatie niet meer opbrengen, sinds hij met grote regelmaat geen deel meer uitmaakte van de wedstrijdselectie. Het was voor beide partijen daarom beter om de overeenkomst te beëindigen", aldus Roda JC in een statement op de clubsite. Het contract van de 28-jarige middenvelder is in goed onderling overleg per direct ontbonden, waardoor Griffiths op zoek kan gaan naar een nieuwe club.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):