vrijdag, 5. augustus 2016 - 16:13 Update: 05-08-2016 16:14

Titelverdediger PSV verwacht moeilijk jaar: "Zijn tot favoriet gebombardeerd"

Titelverdediger PSV verwacht moeilijk jaar: "Zijn tot favoriet gebombardeerd"
Foto: Hendriks Multi Media
Eindhoven

(Elfvoetbal/BlikopNieuws) Volgens Phillip Cocu gaat PSV een moeilijk seizoen tegemoet. De Eindhovenaren pakten twee landstitels op rij. "Dit seizoen wordt misschien nog wel moeilijker dan vorig jaar. Niemand gaat het ons cadeau doen."

"Ploegen zullen nog gemotiveerder zijn, willen nog liever van ons winnen", aldus Cocu op het digitale thuis van PSV. "Het wordt een interessant jaar, wij zijn tot favoriet gebombardeerd en moeten er alles aan doen dat waar te maken."

PSV opent het seizoen met een uitwedstrijd tegen FC Utrecht. "We hebben er de laatste jaren altijd goede resultaten neergezet, maar dat zegt nu niets. Utrecht-uit is altijd een lastige wedstrijd. Het is een goede ploeg, tactisch sterk, wij moeten een heel goede dag hebben om van hen te winnen."

Cocu zit met een luxeprobleem. Iedereen is fit. "Ook Jetro (Willems red.) en Héctor (Moreno red.) zijn weer aangesloten. Zij hebben voluit kunnen meedoen", vervolgt de succesvolle coach. "Iedereen is fit en de groep is groot. Toen we elf tegen elf speelden moesten er zelfs nog twee spelers worden bezig gehouden. Voor ons als staf is het alleen maar lekker dat iedereen aan boord is."

Categorie:
Provincie: