zondag, 16. oktober 2016 - 13:46 Update: 16-10-2016 13:50

Pastoor wilde niemand kwetsen met 'kunstgrasuitspraak'

Pastoor wilde niemand kwetsen met 'kunstgrasuitspraak'
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Rotterdam

(Elfvoetbal/BlikopNieuws) Alex Pastoor zorgde zaterdagavond na de wedstrijd van zijn Sparta Rotterdam tegen Willem II voor ophef met uitspraak over kunstgras. De trainer biedt een dag later zijn excuses aan.

Alex Pastoor zorgde zaterdagavond na de wedstrijd van zijn Sparta Rotterdam tegen Willem II voor ophef met uitspraak over kunstgras. De trainer biedt een dag later zijn excuses aan.

'Als we die derde nog hadden gemaakt, nou, dan had ik echt al deze kankerverwekkende kunstgraskorrels zo even opgesnoven', doelde Pastoor tegenover de NOS na het 2-2 gelijkspel tegen Willem II op de discussie over het gevaar van kunstgras.

Bij De Tafel van Kees gaf de Sparta-coach zondagochtend een verklaring voor zijn uitspraak. 'Als je het zo uitspreekt komt het bij mij anders binnen dan het bij mij de mond uitkwam. Ik heb niemand willen kwetsen en eigenlijk op een bepaalde manier schijtlollig willen zijn. Want het gras opvreten was in het geval van kunstgras geen optie', vervolgt Pastoor. 'Ik bedoelde het grappig en het is serieus opgepakt, dat is geenszins de bedoeling geweest.'

Categorie:
Provincie: