donderdag, 10. november 2016 - 11:24

Sneijder baalt na derby: "Blessures teisteren ons"

oranje
Foto: Archief FBF
Zeist

ElfVoetbal-Wesley Sneijder kwam woensdag ongeschonden uit het duel met België, maar Stijn Schaars, Vincent Janssen en Jeremain Lens vielen tegen België uit met blessures. De aanvoerder van Oranje baalt van de nieuwe blessuregevallen.

"Het is om gek van te worden", zegt aanvoerder Sneijder tegen de NOS. "Blessures teisteren ons, vanavond weer. We moeten zorgen dat we in alle rust toewerken naar de WK-kwalificatiewedstrijd zondag tegen Luxemburg, want we kunnen niet nog meer spelers missen. Zondag moéten we winnen, met alle respect voor Luxemburg. Daar verandert deze avond niets aan."


De 125-voudig international vond een gelijkspel tegen België het hoogst haalbare voor Oranje. "We hebben het ze zo lastig mogelijk gemaakt. Organisatorisch deden we het best aardig, op de laatste vijftien minuten na hebben we weinig weggegeven. Maar als je zo speelt, weet je dat je ook weinig gaat creëren. De weg naar het doel was lang. Als je dan voorin ook nog een poppetje mist, wordt het heel lastig. Deze 1-1 was wel een verdiende uitslag."

Categorie:
Provincie:
Tag(s):