vrijdag, 9. december 2016 - 14:08 Update: 09-12-2016 14:09

Wang weer op oorlogspad bij ADO

Wang weer op oorlogspad bij ADO
Foto: Archief EHF/ foto ter illustratie
Den Haag

(Elfvoetbal/BlikopNieuws) De bestuurlijke storm bij ADO Den Haag is nog niet gaan liggen. Sterker, United Vansen (UVS) blaast middels een statement de breekbare situatie met windkracht tien weer een andere richting uit.

Het bedrijf van Wang Hui, grootaandeelhouder van de Haagse club, plaatst vraagtekens bij de door het bestuur geschetste penibele financiële situatie. 'Het is, wat ons betreft, maar helemaal de vraag of er op dit moment wel zo’n grote financiële crisis binnen ADO Den Haag is', schrijft UVS in een officieel statement. 

'Incapabele managementteam'

UVS gaat er vervolgens met gestrekt been in. 'En als er toch sprake blijkt te zijn van een dergelijke crisis, dan is die in ieder geval niet aan ons te wijten. De schuld daarvoor ligt dan uitsluitend bij het incapabele managementteam van de club, dat voortdurend onder haar eigen bestuurlijke verantwoordelijkheden en verplichtingen tracht uit te komen. Om nu ons, als aandeelhouder, de schuld te geven van eventuele problemen, alleen maar omdat wij de niet door ons gemaakte verliezen niet zomaar willen afdekken, noemen we misleidend en is wat ons betreft totaal
onacceptabel.'

Categorie:
Provincie:
Tag(s):