dinsdag, 13. december 2016 - 16:03 Update: 13-12-2016 16:04

Fans laten Wang 'kiezen': vóór kerst alles regelen of weg bij ADO

Fans laten Wang 'kiezen': vóór kerst alles regelen of weg bij ADO
Foto: ADO
Den Haag

(Elfvoetbal/BlikopNieuws) De supporters van ADO Den Haag spreken in een open brief aan Hui Wang de hoop uit dat hij voor kerst al zijn beloftes nakomt. Doet hij dat niet, hopen ze dat de eigenaar van de club en directeur van United Vansen opkrast.

Open brief

'Meneer Wang, u bent een verstandige man', valt te lezen in de brief. 'Als u de supporters echt serieus neemt, dan komt u voor de kerst nog alle verplichtingen na, zorgt u dat alle rechtszaken ingetrokken worden, dat de club gezond is en maakt u al uw plannen bekend. Spreek daarnaast uw vertrouwen uit in de huidige directie en geef de supporter een stem, laat hem zijn visie geven op uw plannen, maak hem enthousiast!

Hartenkreet

Als u onze hartenkreet negeert, doe afstand, op welke wijze dan ook, van uw belangen in ADO Den Haag en geef de club terug aan de supporters en sponsoren bij wie de club zo diep in het hart zit. Laten we 2016 goed afsluiten en in 2017 een nieuwe start maken! Wie weet kunt u straks stralen naast de FIFA Fan Award, dat zou toch geweldig zijn?' Allemaal voor ADO, onze trots! Overleg Groep Supporters ADO Den Haag.

Categorie:
Provincie:
Tag(s):