vrijdag, 16. december 2016 - 9:37

Badr Hari liep spierscheuring op tijdens gevecht met Rico Verhoeven

Badr Hari liep spierscheuring op tijdens gevecht met Rico Verhoeven
Foto: Bon
Amsterdam

Tijdens het gevecht tussen wereldkampioen kickboksen Rico Verhoeven en Badr Hari, heeft de Amsterdamse vechter Hari niet zijn arm gebroken, maar een spierscheuring in zijn onderarm opgelopen. Dit zei zijn coach Mike Passenier tegenover het sportprogramma Peptalk.

Eerder werd vanuit het kamp van Hari verteld dat hij zijn arm zou hebben gebroken. Uit nader onderzoek zou zijn gebleken dat dit toch niet het geval was.

Hari nam het afgelopen zaterdag op tegen de Brabantse Rico Verhoeven in een precieus gevecht in Oberhausen georganiseerd door Glory. In de tweede ronde moest Hari het gevecht opgeven door een blessure aan zijn rechter arm.

Na de partij liet het team van Hari weten dat ze revanche wilde op Verhoeven. Mike Passenier zei in het TV-programma dat hij er van overtuigd is dat dit gaat gebeuren. ‘Als we waren overklast, had ik kunnen zeggen: Badr, we zijn te oud, we kunnen het niet meer. Dit was verre van dat. We stonden voor en we deden hem pijn. Maar we komen terug, kickboksend Nederland heeft weer iets om naar uit te kijken.’