zondag, 16. juli 2017 - 16:34 Update: 17-12-2017 17:07

Verstappen behaalt 4e plaats bij GP Engeland

Silverstone

Tijdens de Grand Prix in Engeland van de Formule 1 heeft Max Verstappen zondag een 4e plaats behaald. Lewis Hamilton won de race op het circuit van Silverstone. Bottas pakte de 2e plaats en Raikkonen de 3e plaats.

Geen pech

Het lukte de jonge F1-coureur dit keer wel om tot de finish de race uit te rijden na de eerdere races waar hij te maken kreeg met pech vanwege mechanische en technische mankementen.

'Blij met behalen finish'

Max zat goed in de race maar verloor toch wat kostbare seconden bij een bandenwissel omdat het linker achterwiel. 'Dat liep niet heel top, dus dat is jammer', vertelt Verstappen die verder goed te spreken was over het vandaag behaalde resultaat. 'Ik ben blij dat ik de finish heb gehaald en we hebben het maximale aantal punten binnengehaald. Ik kijk uit naar Hongarije en de updates die daar komen', aldus Max.