vrijdag, 20. oktober 2017 - 22:36 Update: 21-10-2017 10:47

Max Verstappen heeft contract bij Red Bull verlengd tot eind raceseizoen 2020

Max Verstappen verlengt contract bij Red Bull tot eind 2020
Hudson County/USA

Max verstappen heeft zijn contract bij Red Bull Racing verlengd tot het eind van het raceseizoen in 2020. Dit heeft Red Bull Racing vrijdag bekendgemaakt.

'We zijn verheugd om u te laten weten dat Max Verstappen zijn contract heeft verlengd met het team tot aan het einde van het 2020-seizoen', aldus Red Bull Racing.

Na een succesvolle 2015-seizoen met Scuderia Toro Rosso te hebben ondertekend als Red Bull Junior, kwam Max bij Red Bull Racing voor de Spaanse Grand Prix van vorig jaar die hij op sensationele wijze wist te winnen. 

Max

'Red Bull heeft altijd in me geloofd, ze hebben me uitgenodigd voor hun talentenprogramma toen ik pas 16 jaar was. Me laten debuteren in de Formule 1 op m’n 17de. En me de mogelijkheid gegeven om te racen bij Red Bull Racing, waar ik een droomstart heb gehad', aldus een opgetogen Verstappen.

Christian Horner

De uitbreiding van Max's contract werd van harte ondersteund door teambaas Christian Horner, die voegde toe: "We zijn verheugd dat Max heeft ingestemd met het verlengen van zijn contract met Red Bull Racing. We hebben vorig jaar een fenomenale start gehad. 

Tegenslagen 

Na de nodige tegenslagen dit seizoen, door technische mankementen, was het een geweldig moment voor het hele team om te zien dat hij de frustraties van dit seizoen achter hem heeft weten te laten en in de afgelopen maand de fantastische overwinning in Maleisië maakte.

Categorie: