zaterdag, 19. augustus 2006 - 20:54

Voorproefje Evenaar Festival

Almere

Een jaarlijks terugkerend festival waarbij verschillende landen centraal staan en met als belangrijkste ingrediënten muziek, sport en eten en drinken, dat wordt het Evenaarfestival. Vanaf volgend jaar juni gaat het Evenaarfestival echt van start. Op 9 september 2006 kunnen alle inwoners, ondernemers en instellingen van Almere (Buiten) tijdens de Mars & Show 2-daagse vast een voorproefje nemen, want dan is de kick-off van het evenement.

Deze middag is er van alles te doen: djembé en streetdance workshops, capoeira demonstraties, streetbasketball (ook skills) toernooitjes, muziek optredens, spannende free-run stunts en nog veel meer. Jonathan van Culture Shok en Jermaine de nieuwe stadsrapper van Almere zullen ook invulling aan het programma geven. Om bezoekers in tropische sfeer feestelijk welkom te heten is er ook een speciale Almere Buiten Cocktailbar, met heuse Molenbuurt Mixes, een Bouwmeester Boogie, een Sieraden Shake, een Centrum Classic of een Oostvaarders Oase.

Op 9 september vindt in Almere Buiten bij station Oostvaarders ook de opening van het skatepark plaats.

Het Evenaarfestival moet een echt ‘volksfeest’ worden op de Evenaar, een verbindend symbool voor de bewoners, jong en oud, sportief en gezellig, muzikaal en artistiek, voor ondernemers en bezoekers. Een feest dat op den duur niet meer weg te denken zal zijn uit Almere Buiten. Juist de inzet van bewoners, bedrijven en instellingen zullen het Evenaarfestival tot een succes maken. Met deze kick-off kunnen zij ook vast inspiratie opdoen voor volgend jaar en een voorproefje nemen.

Waar: pleintje Noordeinde, centrum Almere Buiten
Wanneer: 9 september van 13.00-17.00 uur
Provincie:
Tag(s):